Slotact van Summervibes festival 2024 bekend

Coverband Daredevils sluit het tweede Summervibes festival af.
Daredevils op een ander festival. Foto Daredevils

Dat meldt Job Esink, die als WUR-student betrokken is bij de organisatie van het Wageningen Campus Summervibes, zoals het festival officieel heet. ‘Daredevils is niet je typische coverband. Ze zijn zeer gewild op festivals vanwege hun energieke optredens en hun uiteenlopende repertoire, met daarin Nederlandse klassiekers en internationale hits.’

Wageningers kunnen de Daredevils al kennen van eerdere optredens bij het AID festival en tijdens het Bevrijdingsfestival op 5 mei. ‘Het hele terrein stond toen bomvol en iedereen ging los’, zegt Esink. ‘Dit is de coverband die het feestje naar een hoger niveau komt tillen.’

Ook Omnia-manager en mede-organisator van Summervibes Chris van Kreij is blij met de act. ‘Het is een hele goede coverband met een breed repertoire. Pop, rock, Nederlandstalig… van alles komt voorbij dus zorg dat je nog energie overhebt aan het einde van de avond, want dit wordt knallen!’

Een voorproefje van de Daredevils.

Vorig jaar was de eerste editie van het Summervibes festival, waar ondanks de regen zo’n duizend bezoekers een dansje kwamen doen op muziek van artiesten zoals Kenny B. Het idee voor het festival ontstond nadat het door studenten georganiseerde Globus festival niet doorging. De tweede editie van Summervibes moet groter en breder worden qua programmering, zeiden de organisatoren afgelopen december. ‘En het liefst met beter weer.’

Summervibes is dit jaar op donderdag 20 juni en duurt van 16:00 tot 23:00 uur. Binnenkort wordt het volledige programma bekendgemaakt.

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.