Nieuwe blogger: Steven

Nieuw studiejaar, nieuwe blogger!
Blogger Steven

Steven Snijders is 23, doet een master Management, Economics and Consumer Studies – ‘zeg maar Economie en Beleid’, en was vorig jaar bestuurslid bij Student Alliance Wageningen. Daarvoor deed hij de bachelor Internationale Ontwikkelingsstudies.

Schrijven is niet nieuw voor Steven, al op zijn dertiende schreef hij een boek. ’Ik ontdekte al vroeg dat ik erg kan genieten van een stuk schrijven. Ik werkte vroeger mee aan de schoolkrant en schreef latervoor het blad van mijn studievereniging Ipso Facto.’

Studentenvakbond

‘Ik loop al een tijdje rond in Wageningen, er zijn genoeg thema’s rondom de universiteit en de stad waar ik inspiratie vandaan kan halen. En mijn bestuursjaar bij de studentenvakbond zal ook zeker mijn onderwerpen beïnvloeden. Maar het hoeft niet altijd over grote maatschappelijke thema’s te gaan, soms vind ik het ook leuk om over persoonlijke dingen te schrijven.’

Als Steven niet aan het schrijven is, kan je hem wandelend of hardlopend tegenkomen in de natuur rondom Wageningen. Verder slaat hij graag zijn dagelijkse frustraties van zich af op de squashbaan. ‘Iedereen is welkom om me uit te nodigen voor een potje squash en als je wil een goed gesprek over blogonderwerpen. Ik word graag fysiek en intellectueel uitgedaagd.’

Lees zijn eerste blog hier.

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.