Een jaar thuiswerken en studeren, hoe voelen we ons nu?

Hoe gaat het nu met jullie? En wat verwacht je van de toekomst? Laat het Resource (anoniem) via een enquête weten.
Studenten in het Forumgebouw, één per tafeltje Foto Guy Ackermans

Thuiswerken en -studeren zijn al ruim een jaar meer regel dan uitzondering voor de WUR-gemeenschap. Samen met onderzoeksbureau Newcom polst Resource daarom de stemming onder studenten en medewerkers via een enquête. Hoe gaat het nu met jullie? En, met langzaamaan het einde van de crisis in zicht, wat verwacht je van de toekomst? Laat het ons (anoniem) weten.

Deze enquête wordt op meerdere universiteiten en hogescholen verspreid door de onafhankelijke media, zoals Resource. Vragen gaan over onder meer je welbevinden, de ups en downs van thuiswerken en -studeren en je tevredenheid over de universiteit.

Blik vooruit

Belangrijk element in de vragenlijst is ook de blik vooruit: in wat voor situatie verwacht je over 12 maanden te zitten? Woon je verder weg of dichterbij? Werk of studeer je vaker thuis? En is digitaal of hybride onderwijs een blijvertje?

We nodigen je van harte uit om deze enquête in te vullen, het duurt ongeveer zeven minuten. We publiceren de resultaten in de loop van mei.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.