Techrede on air

'Nederland moet in de doe-modus', aldus de 4TU-studenten in hún variant op de Troonrede.
Screenshot van de Techrede Screenshot van de Techrede, met rechts WUR-student Douwe de Jong.

Staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) had gisteren de primeur, maar sinds vanmiddag is de Techrede 2022 ook voor de rest van de wereld te bekijken. De Techrede is het jaarlijkse statement van de zogenoemde Aanjagers van Technologie, studenten van de vier Nederlandse technische universiteiten die zich hard maken voor de inzet van technologie om transities te versnellen.

Resource sprak vorige week al met de Wageningse vertegenwoordiger van dit jaar, Douwe de Jong. Zijn betoog, en dat van zijn mede-aanjagers, is vanaf nu te bekijken via Techrede2022.nl. De strekking zal geen verrassing zijn: ‘Waarom gaan de transities zo langzaam? Het is tijd om tempo te maken. Nederland moet in de doe-modus!’

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.