Enquête: Hoe gastvrij is Nederland voor internationals?

Voel jij je als international welkom bij Wageningen University & Research?
Foto Unsplash.

Minder Engelstalige vakken en een maximum aan internationale studenten. Door deze maatregelen, die in de Tweede Kamer op tafel liggen, staat de positie van internationals aan de universiteiten onder druk.

Wat merken internationale studenten en medewerkers van het debat rondom internationals? Voel jij je welkom bij Wageningen University & Research? Hoe reageren mensen op jou als international? Is dat de afgelopen tijd veranderd? Heeft het debat invloed op jouw keuze om in Nederland te werken en wonen?

Samen met andere Nederlandse universiteits- en hogeschoolbladen houdt Resource een enquête naar hoe gastvrij Nederlandse universiteiten zijn voor internationals.

De antwoorden van deze enquête zijn volledig anoniem (inloggen is alleen nodig om jouw toegang tot WUR-systemen te controleren; deze informatie wordt niet opgeslagen) en duurt minder dan tien minuten.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.