Kamersleutels Costerweg overhandigd

Huurders van het nieuwe studentencomplex Costerweg kregen afgelopen zaterdag hun kamersleutel overhandigd.
Oscar Elizondo (26) voor zijn nieuwe studio. Foto Sven Menschel

Op vrijdag 24 maart werden de woningen opgeleverd, een dag later konden de eerste bewoners erin.

Oscar Elizondo (26), masterstudent Biotechnology, was een van de huurders die zaterdag de sleutels kreeg. ‘We konden de kamer niet bezichtigen van tevoren, dus iedereen was enorm benieuwd. Als Nederlandse studenten verhuizen, kunnen hun ouders helpen schilderen en verhuizen, maar internationals hebben dat voordeel niet. Gelukkig hielpen mijn vrienden mee. Zo werd de verhuizing heel gezellig.’

Tekst gaat verder onder foto’s.

Het nieuwe complex van Idealis biedt woonruimte aan 264 studenten en bevat zowel studio’s als studentenwoningen met elk tien kamers. In de studentenwoningen zullen de kamers die in de toekomst vrijkomen door middel van een nieuw hospiteermodel weer nieuwe huurders krijgen. Meer daarover lees je hier.

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.