Zo werk ik thuis: Ans Geerling

WUR werkt thuis. Het kan even niet anders. Maar hoe gaat dat? Ans Geerling, Floor Manager van Impulse, vertelt hoe het haar vergaat.
© Ans Geerling

‘Wat doet een Floor Manager als er niks te managen valt? Nou, ik ben vooral evenementen aan het annuleren. Het is altijd best druk in Impulse. En nu alles tot 1 juni dicht blijft, moet ik alle reserveringen annuleren. En natuurlijk nieuwe afspraken maken voor later in het jaar. September begint al aardig vol te lopen. Verder ben ik de administratie aan het bijwerken. En dan houdt het wel zo’n beetje op.’

Matchpoint

‘Ik loop nog twee keer in de week even langs bij Impulse. Alles wordt tot in de laatste hoekjes en gaatjes schoongemaakt. Nu is het de tijd om dat te doen. Maar ook dat is eindig. En dan? Ik ga deze week bij matchpoint kijken. Dat is een soort intern uitzendbureau voor mensen die geen direct werk meer hebben door de coronacrisis. Eens kijken of ik elders nog iets kan doen.’

Het gaat hoor, maar soms denk ik wel: moet dit nog twee maanden zo door? 

Ans Geerling

‘En verder help ik mensen in de buurt, ouderen die alleen wonen. Ik woon in de buurt van de molen in Wageningen, een gemêleerde buurt waar de mensen op een positieve manier goed op elkaar letten. En ik heb gelukkig mijn moestuin. Maar ik mis wel de mensen om me heen. Ik zit in Impulse naast de ingang te werken, iedereen komt daar langs.’

Gedachten

‘Het gaat hoor, maar soms denk ik wel: moet dit nog twee maanden zo door? De ene dag gaat het betere dan de andere. We worden met de neus op de feiten gedrukt, dat het leven niet maakbaar is. Met dat soort gedachten ben ik bezig. Maar de natuur gaat gewoon zijn gang. Het is volop voorjaar en het weer is prachtig. Met de komst van corona is de zon gaan schijnen.’

Dit is de twaalfde aflevering van een serie over thuiswerken tijdens de coronacrisis. Dagelijks belt de redactie met een WUR-collega om te horen hoe het ermee staat. De illustratie is (uiteraard) een selfie of door een huisgenoot geschoten kiekje. Ook MEE DOEN? Mail resource@wur.nl of deel via #WURkfromHOME

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.