Fotoserie: Fairytales Sports Night

Studenten verkleed als sprookjesfiguren speelden gisteravond sprookjesachtige spelletjes.
Thymos sportnacht Foto Guy Ackermans

Tekst Lieke Muijsert Foto’s Guy Ackermans

Een nacht als een sprookje: tijdens de jaarlijkse sportnacht van studentensportvereniging Thymos namen gisteravond achttien teams het tegen elkaar op in acht verschillende spellen. De teams waren vernoemd naar sprookjes en de teamleden hadden zich verkleed als sprookjesfiguren.

WUR-studenten mochten zelf een team samenstellen met vrienden en studiegenoten. Er werden spellen gespeeld zoals touwklimmen, bubbelvoetbal, zakloopestafette en water naar de overkant dragen met vreemde voorwerpen. Het finalespel – Joris en de Draak – is gewonnen door team Vossalona, dat het voor elkaar kreeg de meeste voorwerpen te ‘stelen’ zonder geraakt te worden door de bal (don’t ask). Tweede werd team Grimberen en derde team De FlickrNinja’s. De hoofdprijs was een drankenpakket van sponsor Schrobbelèr.

De prijs voor meest creatieve outfit ging naar het Rapunzel Reddingsteam dat verkleed was als de kleine zeemeermin.

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.