Student Challenge-bezoek aan China gaat definitief niet door

Het plan om met deelnemers van de Urban Greenhouse Challenge op locatiebezoek te gaan in China gaat niet door vanwege het coronavirus. In plaats daarvan is er een alternatief programma ontwikkeld voor de studententeams, gewoon in Nederland.
De kick-off van de Urban Greenhouse Challenge. Foto: Guy Ackermans

Voor de Urban Greenhouse Challenge moeten deelnemende studententeams een ontwerp maken voor professionele voedselproductie in de Chinese stad Dongguan. Een delegatie met daarin één of twee studenten van elk team zou in februari afreizen naar die stad om gegevens te verzamelen en met betrokkenen te spreken. In januari werd dat bezoek uitgesteld met ten minste één maand vanwege de uitbraak van het coronavirus. Nu gaat het dus definitief niet door.

Het alternatieve programma heeft plaats in Amsterdam op 1, 2 en 3 april. Tijdens deze dagen komen de deelnemers in aanraking met de Chinese context, ontmoeten ze hun coaches en bezoeken ze inspirerende stadslandbouwprojecten in Nederland.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.