Judith Poelman en Max Finger Bou in WUR Council

De Wageningse promovendi hebben Judith Poelman en Max Finger Bou gekozen als hun afgevaardigden in de WUR Council.
Judith Poelman. Foto: Albert Sikkema

Beide promovendi treden per september toe tot de medezeggenschapsraad.

De Wageningse promovendi hadden de keuze uit vijf kandidaten. Van de ongeveer tweeduizend promovendi brachten er 465 PhD’s een stem uit. 176 stemmen gingen naar Max Finger Bou, promovendus bij Microbiologie.

Judith Poelman, promovendus bij Hydrologie en Kwantitatief Waterbeheer, kreeg 120 stemmen. De andere drie kandidaten scoorden lager. De uitslag van de verkiezingen werd op 12 juni bekend gemaakt door voorzitter Daniël de Jong van de WUR Council. Poelman kreeg applaus, Finger Bou was in het buitenland en niet aanwezig.

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.