Student
In beeld
Sport
Studentenleven

Fotoserie: Boerenplezier op Argo

Even niet roeien, maar trekkers trekken, boomstammen doorzagen en kruiwagenracen bij Argo. De Farmer Challenge, een soort 'lompe boeren-spelen' hoort bij de viering van het 105-jarig bestaan van de roeivereniging.
Luuk Zegers

Kruiwagenracen tijdens de Argo Farmer Challenge © Sven Menschel

Het is lustrumweek op Argo. ‘Nu iedereen lekker vakantie heeft, organiseren wij nog een week lang mooie activiteiten’, zegt voorzitter van de lustrumcommissie Harm Brouwer. ‘Denk aan feesten, brunches, familiedag, en survival runs.’ Ook de Farmer Challenge van woensdag 10 juli hoorde hierbij.

‘Het was erg mooi’, vertelt Brouwer, die bezig is met de master Biotech aan WUR. ‘Een prettig zonnetje, een goede opkomst, en lekker lompe boeren-activiteiten. Na de spelen hebben we nog samen gegeten en waren er wat optredens.’

Bekijk hier een impressie van de Farmer Challenge door fotograaf Sven Menschel:

Argo Farmer Challenge

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.