Organisatie
Nieuws

Politie zoekt campusdief

De politie zoekt een dief die 1500 euro heeft gestolen uit het gebouw Futurum op de Wageningse campus. Het tv-programma BureauGLD vertoonde vorige week bewakingsbeelden.
Rob Ramaker

De dief sloeg op 21 januari om negen uur toe in het gebouw Futurum waar Impulse en het Restaurant voor de Toekomst zijn gevestigd. Hij probeerde zich te vermommen met een muts en doek maar is toch door de camera vastgelegd. Bewakingsbeelden laten een blanke, magere jongeman zien, die met het geld in een AH-tas rustig naar buiten loopt.

De uitzending heeft tot dusver geen tips opgeleverd, zegt wijkagent Arnoud Entius. Hij hoopt dat de jongeman herkend wordt door een medewerker of student van Wageningen UR. En roept iedereen met tips op zich te melden.

Uitzending: op 5 min, komt de diefstal op de campus aan de orde.

Op de Wageningse campus worden regelmatig laptops, smartphones en portemonnees gestolen, vertelde Bart Sjoerts afgelopen maart tegen Resource. Attente medewerkers in Axis rekenden toen een dief in die hen bedreigde met een schroevendraaier.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.