Graag je mening over Resource

Doe mee aan het lezersonderzoek en maak kans op een VVV-bon.

Wat vind jij van Resource? Van het magazine, van de artikelen en verslaggeving? Geef in zes minuten je mening.

Klik hier voor het lezersonderzoek.

Als redactie vinden wij dat Resource hiervoor staat: betrokken, onafhankelijke journalistiek over alles wat speelt bij WUR en de mensen van WUR. Zowel in het magazine als via resource-online.nl en op social media. We belichten uiteenlopende terreinen, zoals wetenschap en onderzoek, de organisatie WUR en uiteraard studenten en onderwijs.

Maar hoe zie jij dat, onze lezer; student of medewerker. Volgt Resource de organisatie voldoende? Besteedt de redactie adequaat aandacht aan onderzoek en onderwijs? Zitten we goed in de haarvaten van WUR en weten we wat er leeft onder studenten? Zijn we kritisch en onafhankelijk genoeg? Zou Resource meer de rol van agendasetter op zich moeten nemen en bijvoorbeeld debatten organiseren? Dat wil de redactie graag weten om goede redactionele keuzes te kunnen maken voor de toekomst.

Toekomstplannen

En: lees je ons magazine, dat elke twee weken kersvers in alle gebouwen in de bakken ligt? Op dit moment verschijnt Resource-magazine tweewekelijks: 32 pagina’s met nieuws, achtergronden en opinie. Maar financieel redden we die verschijningsfrequentie niet langer, onder meer door alle gestegen kosten van de afgelopen jaren. En extra geld om op deze voet door te gaan, lijkt er niet te komen.

Daarom dit lezersonderzoek, we willen met jouw input plannen maken voor de toekomst. Dus ook als je Resource niet leest, geef toch je mening!

Het beantwoorden van de vragen duurt zes minuten. Om deelname extra de moeite waard te maken, verloot de redactie drie VVV-bonnen van twintig euro onder de deelnemers.

Klik hier voor het lezersonderzoek.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.