Look!

Rubriek over de mooiste mensen en de coolste outfits op de campus.

Op de Wageningse campus spot je de mooiste mensen en de coolste outfits. In deze rubriek zetten we elke twee weken iemand in de spotlights. Dit keer Bram Birza, masterstudent Biologie.

Look Bram

‘Mijn outfit voor de dag begint bij het overhemd. Daarna zoek ik de rest erbij. Het moet wel matchen, broek, giletje, jasje, oorbellen. Ik vind het lastig om mijn stijl te beschrijven. Het is denk ik een combinatie van academia vibes met wat meer alternatieve en kleurrijke dingen er doorheen. Op de campus krijg ik best vaak positieve reacties. Vroeger vond ik het nog wel eens lastig als mensen raar naar me keken, maar sinds ik mijn haar verf, gebeurt dat zoveel dat ik er aan gewend ben geraakt. Het maakt mij niet uit wat mensen ervan vinden, zolang ik het zelf leuk vind. Mijn overhemden komen over het algemeen van goede kledingwinkels. De meeste andere kleding komt uit kringloopwinkels.

Ik heb veel overhemden van mijn oom overgenomen nadat hij overleden was. Ik draag ze veel, ze zijn precies mijn stijl. Mijn horloge komt ook van mijn oom. Het is een twaalfuursklok met maar één wijzer, mensen raken er altijd van in de war. Bij speciale gelegenheden en op feestjes draag ik altijd make-up, doordeweeks hangt het vaak af van hoeveel tijd ik ’s ochtends heb. Ik ben steeds meer aan het ontdekken wat ik leuk vind; bijzondere outfits aandoen helpt me om mezelf te accepteren en mezelf beter te leren kennen.’

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.