Look!

Rubriek over de mooiste mensen en de coolste outfits op de campus.
Levi van Altenburg, tweedejaars student Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning. Foto Resource

Op de Wageningse campus spot je de mooiste mensen en de coolste outfits. In deze rubriek zetten we elke twee weken iemand in de spotlights. Dit keer Levi van Altenburg, tweedejaars student Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning.     

‘Ik heb deze jas gekocht bij een tweedehands winkel in Engeland. Hij heeft drie jaar vrijwel ongebruikt in mijn kamer gehangen, maar toevallig had ik hem een keer aan tijdens een rave waar iemand naar me toe kwam met watervaste stiften en vroeg of hij iets op mijn schoenen mocht tekenen. Dat leek me wel een leuk idee, en zo kwam ik erop om dat ook met deze jas te doen.

Daarna heb ik zelf een setje stiften gekocht en allemaal mensen gevraagd om er iets op te tekenen, tijdens bijzondere momenten of op een feestje. Ik denk dat er ondertussen wel een stuk of 100 mensen iets op hebben getekend, ik ben er iets meer dan een jaar geleden mee begonnen. Het setje stiften zit standaard in mijn jaszak.

De grootste tekening is dit mooie doodshoofd achterop, de beste is de spin, in ieder geval is die het meest gedetailleerd. Elke tekening is een herinnering, sommige dingen betekenen iets maar andere dingen zijn vooral grappig, zoals deze van het biermerk Faxe. De tekeningen doen het ook in blacklight dus tijdens feesten valt het extra op, alhoewel de oudste al een beetje beginnen te vervagen, die zou ik eigenlijk opnieuw moeten doen.

Ik krijg wel eens opmerkingen over de jas, het valt wel op natuurlijk. Als mensen zeggen dat ze hem leuk vinden, vraag ik of ze er ook iets op willen tekenen.’

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.