In Beeld: Hollandse pot tijdens de winter-AID

Deze week leren 270 nieuwe studenten elkaar, WUR, Wageningen en Nederland kennen.
Bitterballen eten tijdens Dutch Diner van de Winter-AID. Foto Guy Ackermans

De winter-AID begon afgelopen maandag met een fietsverkoop, want een studietijd en een introweek zonder fiets is in Nederland nu eenmaal ondenkbaar. Ook op het programma: een pubquiz, een groot feest, een infomarkt, een sportdag én een driegangendiner Hollandse pot.

Het Nederlandse kostje werd woensdagavond gekookt door internationale studentenvereniging ESN. Dat deden ze in de sociëteit van SSR-W. AID-lopers konden kennismaken met drie Nederlandse specialiteiten: bitterballen, boerenkool en appeltaart. De bitterballen waren—net als de rest van de winter-AID—vegetarisch.

Foto’s Guy Ackermans

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.