Studieschuld: lunchlezing over brandende vragen

De studentencie van het alumnibureau YUFA haalt ING- en DUO-experts naar de campus.
calculator met spaarvarken en houten huisjes Foto Shutterstock

Sommige studenten en net-afgestudeerden liggen er wakker van: wat zijn nou eigenlijk de gevolgen van mijn studieschuld, wat is wijsheid wat betreft wel of niet aflossen en welke invloed heeft een studieschuld op een eventuele toekomstige hypotheek?

In het verlengde van het recente artikel Slimmer met je centen attendeert Resource mensen met studieschuldstress er graag op dat YUFA morgen, donderdag 26 januari, een lunchlezing organiseert om dit soort brandende vragen te beantwoorden, met sprekers van ING en DUO (wel even aanmelden).

Donderdag 26 januari
12:00 tot 13:50 uur
Aurora, lokaal B.9259+B.9260

Lees ook:Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.