In beeld: Vuurtje stoken

Tip voor de winteravonden: samenkomen bij de vuurschalen op de campus.
Foto Susan van Weperen

Op een donkere en koude winteravond – niet zo’n regenachtige als gisteren – kun je een heerlijk vuurtje stoken in een van de vuurschalen bij Forum. Resource-studentredacteur Susan van Weperen liep er vaak achteloos langs, tot het op een dag tot haar doordrong dat de objecten die ze bij de ingang van het onderwijsgebouw zag staan, geen kunstobjecten waren, maar vuurschalen. Susan: ‘Het is leuk om ’s avonds met vrienden samen te komen en een vuurtje te maken, zeker in deze donkere wintermaanden want dan zijn de vlammen lekker warm en geven ze gezellig licht. Je kunt bijvoorbeeld een potluck organiseren rondom het vuur: iedereen neemt wat mee om te roosteren, zoals marshmallows, groenten en knakworstjes.’

Input en foto’s Susan van Weperen

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.