AID-special voor alle nieuwkomers

Ruim 1.700 eerstejaars krijgen vandaag de Resource AID-special thuisgestuurd.
Foto: Anna den Harthog Foto Anna den Hartog

Het zijn spannende tijden voor eerstejaars die op het punt staan hun opleiding aan Wageningen University te beginnen: op 11 augustus starten de introductiedagen (AID) en gaan ze voor het eerst kennis maken met elkaar en WUR.

Voor hen maakten we de AID-special. Boordevol tips en kennis over WUR en Wageningen. Welke studentenverenigingen zijn er of welke groene ‘clubjes’? Hoe ga je om met geld als je studeert en welke tips geven docenten om succesvol te studeren? Welk bijzonder onderzoek wordt er bij WUR gedaan en wat is typisch Wagenings taalgebruik?

Ook keken onze columnisten Emma, Aarzoo en Luuk terug op hun AID. En interviewden we onderwijsdirecteur Arnold Bregt over komend studiejaar: ‘Academisch onderwijs is meer dan kennisoverdracht.’

PS: de special is ook leuk voor medewerkers en niet-eerstejaars…

Lees ‘m hier!

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.