Studentenfonds zoekt ideeën

Er is geld beschikbaar voor studenteninitiatieven.
Wageningen Student Farm ontvangt steun van het studentenwelzijnsfonds. Foto: Wageningen Student Farm

Ben je WUR-student en heb je een nieuw idee waarmee je bijdraagt aan het sociaal netwerk en daarmee ook het welzijn van studenten? Stuur het op naar het Informal Student Support Network Fonds om kans te maken op financiële steun.

De projecten in dit studentenwelzijnsfonds worden volledig door studenten gerund en bevorderen het sociaal netwerk en daarmee ook het welzijn van studenten. Voorbeelden van projecten die steun krijgen zijn Wageningen Student Farm (een project waarbij studenten gezamenlijk biologisch boeren op de campus) en Giftedness (een project dat bewustzijn rondom hoogbegaafdheid creëert en waar hoogbegaafden elkaar kunnen ontmoeten).

Projecten kunnen tot vijfduizend euro steun krijgen. Tot 11 november kunnen studenten initiatieven insturen.

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.