WUR from within: open, eerlijk, kritisch

Resource werkt aan haar nieuwe vormgeving.
Hoofdredacteur Willem Andrée bij Van Tuijtel bezig met proefdruk van Resource-nieuwe-stijl.

Het afgelopen jaar heeft de redactie van Resource gewerkt aan de toekomst. De missie, identiteit en intentie zijn goed tegen het licht gehouden. Waartoe is Resource op aarde? De missie is opnieuw gedefinieerd, namelijk WUR from within: open, eerlijk, kritisch. Bij die belofte hoort ook een nieuwe vormgeving. Onlangs is een oefennummer gemaakt in de nieuw stijl en is het nieuwe klimaat-neutrale en duurzame papier gevoeld en bekeken in de drukkerij. En ja, Resource gaat dus door op papier, vooral nu is daar veel behoefte aan, laten lezers weten.

Voor de redactie was het een mooi moment: voor het eerst de nieuwe vormgeving ‘in het echt’ te zien. Komende tijd zal steeds meer gepresenteerd worden. Als eerste komt er de vernieuwde website. Die biedt vooral nieuws en actualiteitgebonden discussie. Rond de AID (introductie) komt het eerste magazine ‘nieuwe stijl’, maar dat is direct ook een special voor de eerstejaars studenten. Dan volgt, bij de start van het nieuwe academisch jaar, de eerste reguliere Resource in de nieuwe vormgeving met onder meer achtergrondverhalen, opinie en dialoog. Volg Resource via de website en social media en blijf op de hoogte!

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.