Argo nodigt heel Wageningen uit voor roeiwedstrijd op Koningsdag

Studentenroeivereniging Argo gaat een roeiwedstrijd voor alle Wageningers organiseren op Koningsdag.
Image; W.S.R.V Argo

Studentenroeivereniging Argo gaat een roeiwedstrijd voor alle Wageningers organiseren op Koningsdag. Daarmee wordt een oude traditie nieuw leven in geblazen: van 1970 tot 2005 werd deze wedstrijd al jaarlijks gehouden, toen nog op Koninginnedag.

‘Iedereen in Wageningen mag meedoen’, zegt Argo-secretaris Erik Mulder Smit. ‘We willen mensen bij elkaar brengen en onze band met de stad en haar inwoners versterken. Je hoeft ook geen roeiachtergrond te hebben. In aanloop naar de wedstrijddag geven we een paar clinics om uit te leggen hoe de boot werkt.’

De Oranje Roei Regatta vindt plaats op 27 april in het havenkanaal van Wageningen. De winnaar wordt gekroond tot koning van het kanaal. Op de kade wordt er een festival georganiseerd met onder andere eetkraampjes, een open podium en typische Koningsdag spellen.

Aanmelden voor of vragen over de Oranje Roei Regatta? Stuur dan een email naar oranjeroeiregatta@wsr-argo.nl of kijk op www.wsr-argo.nl/oranje-roei-regatta

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.