Student
Nieuws
AID
Studentenleven

Opnieuw AID-camping op de campus voor eerstejaars zonder kamer

Wageningen University biedt eerstejaars die nog geen kamer hebben gevonden opnieuw een camping aan tijdens de introductie, de Annual Introduction Days (AID). In totaal is er plek voor 250 studenten.
Luuk Zegers

© Shutterstock

De camping komt op dezelfde locatie als vorig jaar: achter Axis Z. Momenteel staat de teller op zo’n 95 aanmeldingen, meldt Willem te Kronnie van het AID-bestuur. Hij verwacht dat dat aantal nog wel redelijk zal oplopen naarmate de introductie dichterbij komt.

Vorig jaar werd er voor het eerst een camping opgetuigt voor aankomende studenten die nog geen slaapplek hadden gevonden voor tijdens de AID. Kritiekpuntje was toen dat er niet echt interactie tussen de kampeerders werd gestimuleerd. Om daar verandering in te brengen, zal er dit jaar ontbijt worden geregeld met in ieder geval gebakken eieren, brood en koffie en thee, aldus Te Kronnie. ‘Elke ochtend zijn er twee AID-crewers op de camping om te helpen om het ontbijt klaar te zetten. Verder overwegen we om een spelletjesavond te organiseren, maar we gaan eerst kijken of daar animo voor is.’

Meer informatie over de AID-camping vind je hier.

Lees meer:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.