35 nieuwe studentenkamers aan de Lawickse Allee

Er zijn 35 nieuwe studentenkamers opgeleverd in de zijvleugel van het WICC (Wageningen International Congress Centre) aan de Lawickse Allee. Binnen twee weken worden de eerste bewoners verwacht.
Foto: KBS Vastgoedbeheer

‘Het is geen doorsnee studentenhuis’, vertelt Kelly Hendriks-de Grood van KBS Vastgoedbeheer. ‘We bieden meer luxe en faciliteiten.’ Zo komen schoonmakers twee keer per week de toiletten en douches schoonmaken. ‘Het zit eigenlijk tussen een studentenkamer en een studio in.’ Ook jonge werkenden mogen reageren op de kamers.

Die luxe heeft wel een prijs: huurders betalen straks tussen de 452,96 euro voor 17,5 m2 tot 523,69 euro voor 23,5 m2. Douches, wc’s en andere faciliteiten, zoals de grote woonkeuken (inclusief 28 elektrische kookplaten), zijn gemeenschappelijk.

Woonkamer met 28 kookplaten, 5 ovens en 5 magnetrons. Foto: KBS Vastgoedbeheer

Gewijzigde plannen

Eerder was er het plan om honderden nieuwe studentenkamers in het WICC (het voormalige Hof van Wageningen) te bouwen. Die plannen zijn gewijzigd: vooralsnog blijft het bij 35 kamers. Waarom de plannen zijn gewijzigd is niet duidelijk; wegens omstandigheden is de eigenaar van het WICC niet bereikbaar voor commentaar.

Er zijn nog zo’n dertig kamers vrij. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij KBS Vastgoedbeheer.

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.