Student
Nieuws
Studentenleven

Zó komen inbrekers je kamer binnen (en 5 anti-inbraak tips) VIDEO

Tussen eind augustus en half oktober werd er ingebroken in zeker zestien Wageningse studentenkamers, een heuse inbraakgolf. Ook bij Tessa van den Bemt (21) werd ingebroken. Resource maakte een reconstructie en vroegwijkagent Jos Smits naar tips om de kans op inbraak te verkleinen.
Luuk Zegers

© Marijn Flipse

‘Mijn laptop en telefoon had ik gelukkig bij me, dus die konden ze niet meenemen’, aldus WUR-studente Tessa van den Bemt. Toch was het even schrikken toen ze een enorme bende en een geforceerd raam aantrof toen ze haar studentenkamer opende na een tijdje bij haar ouders te zijn geweest. Waarschijnlijk zijn de inbrekers Hoevestein binnengekomen via een brandtrapdeur die open stond. Dichthouden dus, zegt Smits, die nog vier andere tips geeft om de kans op inbraak te verkleinen.

Lees meer:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.