Student
Video
Studentenleven

Poëziepop in knusse studentenkamer (video)

Optreden in een studentenkamer, het is geen dagelijkse kost voor de Wageningse band Bergolf. Donderdag 15 november speelden ze hun ‘poëziepop’ in studentenhuis Onder de Magnolia tijdens RoomService 2018.
Linda van der Nat,Berber Hania

© Sven Menschel

Tijdens de elfde editie van RoomService Wageningen veranderden dertien acts studentenkamers en -huizen weer in kleine, knusse theaters, podia en clubs.

Een van de optredende acts was de Wageningse band Bergolf, bestaande uit Rachel Schipper, Thijmen van Loon en Jochem Schelfhout (laatstgenoemde moest overigens verstek laten gaan wegens ziekte). De melodieuze muziek van promovendus Rachel en haar mannen omschrijven ze zelf als poëziepop, met de natuur als terugkerend thema.

Berber Hania ging naar Onder de Magnolia en maakte onderstaande video.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.