Student

Dit jaar twee keer zoveel studenten bij de Veluweloop

De Veluweloop werd voor het eerst in lange tijd weer georganiseerd door studenten. En dat wierp zijn vruchten af: op zaterdag 13 oktober deden 22 studententeams mee, twee keer zoveel als in het voorgaande jaar.
Tessa Louwerens

De top 3 van het studenten- en bedrijvenklassement

© Tessa Louwerens

Het was een behoorlijk warme dag, met temperaturen rond de 27 graden. Desondanks stonden zaterdag 88 ploegen klaar toen rector magnificus Arthur Mol om 9 uur ’s ochtends het startschot luidde. De deelnemers bestonden uit een mix van alumni-, studenten- en bedrijventeams. Het studententeam Renra 3 uit Rotterdam lag gelijk aan kop en won uiteindelijk zowel het algemeen klassement als het studentenklassement. Binnen het bedrijvenklassement was de ploeg PwC Data Analytics de gelukkige winnaar. De dag werd afgesloten met een afterparty bij studentenvereniging KSV St. Franciscus.

Bekijk hier de fotoserie:

Veluweloop 2018

Lees ook:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.