Student

Impressies vanaf de warme tennisbanen (fotoserie)

De tenniswedstrijden van het GNSK begonnen op vrijdagavond op de banen achter de Bongerd en werden zaterdag voortgezet. Een impressie.
Julia Schafer

© PR GNSK

Op zaterdagmiddag speelde het Wageningse team tegen Utrecht. Tijdens de dubbels scheen de zon en was het erg warm. Tussen de games rustten de tennissers op banken onder parasols uit. Rond 20 toeschouwers van beide teams zaten naast de banen op banken en in het gras. Een paar mensen speelden beachtennis in het zand.

Olympische Spelen

John Nguyen, commissaris evenementen sportraad Utrecht, keek ook naar de dubbels van Wageningen tegen Utrecht: ‘In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor alle Utrechtse teams die aan het GNSK meedoen. Ik heb de inschrijving verzorgd, houd de captains van de teams op de hoogte en ga naar wedstrijden om de sporters aan te moedigen. Dit is het eerste GNSK waar ik aan deelneem. Het is top, ik vind het een studentenversie van de Olympische Spelen. Ik leer hier veel over andere sporten die ik anders nooit zou doen. Ik tennis zelf, daarom kan ik hier makkelijk meekijken. Nu zijn twee vrienden van mij aan het dubbelen. Ik speel zelf niet zo hoog maar ik vind het leuk om hen te zien spelen.’

Fijn weer

Yneke van Iersel uit Wageningen speelde al op vrijdag: ‘Ik heb een leuke wedstrijd tegen Rotterdam gespeeld. Het weer is fijn, ik dacht eerst dat het zou gaan regenen. Het is heel leuk dat het GNSK dit jaar in Wageningen is. Als het GNSK ergens anders zou zijn waren waarschijnlijk niet zo veel mensen meegegaan.’

Er werd niet alleen getennist op zaterdag. Vele sporters kwamen in actie in hun eigen discipline. Bekijk de foto’s voor een impressie van de dag.

GNSK 2018 - Saturday

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.