Organisatie
Onderwijs

Tegel voor Petra Naber

Petra Naber, jarenlang de WUR-ambassadeur in het voortgezet onderwijs, kreeg vandaag bij haar afscheid een tegel aangeboden in de Walk of Fame.
Albert Sikkema

©Guy Ackermans

Jarenlang was ze de intermediair tussen Wageningen University en het voorbereidend wetenschappelijk onderwijs in Nederland, onder andere in organisaties als VWO-Campus. Die maakten middelbare scholieren vertrouwd met het Wageningse onderzoek op het gebied van landbouw, voeding, natuur en milieu, bijvoorbeeld voor hun profielwerkstukken. Maar dit jaar ging Petra Naber met pensioen. Haar collega’s bij het Food Valley Netwerk VO-WO wilden dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. En daarom ligt er nu een gedenksteen voor Petra Naber in de Walk of Fame tussen Atlas en Orion op de campus.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.