Organisatie

Nieuwe app biedt interactieve campustour

WUR lanceert deze week een nieuwe app die studenten, medewerkers en bezoekers wegwijs maakt op de campus.
Tessa Louwerens

©Tessa Louwerens

Met de Wageningen Campus App kun je bijvoorbeeld op de interactieve kaart zien waar de verschillende gebouwen, restaurants, parkeerplaatsen en bushaltes zijn. Of je leest er het laatste nieuws en kijkt in de agenda wat er te doen is. ‘Veel van deze informatie staat ook op onze website, maar met de app hebben mensen ook onderweg de meest recente informatie bij de hand’, zegt Sil Traas van Corporate Communications & Marketing. De app speelt makkelijk in op de actualiteit. ‘Zo is nu de parkeerplaats P4 niet beschikbaar’, zegt Traas. ‘Dat kan je gelijk zien in de app en dan krijg je ook een voorstel waar andere parkeerplaatsen zijn.’ De app is bedoeld voor iedereen op de campus, dus ook voor Friesland Campina, Aeres en de bedrijven in Plus Ultra. De informatie is volgens Traas niet alleen handig voor nieuwe mensen. ‘Ik hoor ook van collega’s die hier al langer werken dat ze zo’n app fijn vinden. Er zijn inmiddels zoveel gebouwen op de campus dat mensen het soms ook even niet meer precies weten.’

Wageningen University & Research heeft de afgelopen jaren al heel wat apps ontwikkeld. In de Resource van morgen lees je hier meer over.

Lees ook eens:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.