Organisatie
Medewerkers

Afscheid Tijs Breukink

Bestuurslid / campusbouwer Tijs Breukink nam op 5 juli officieel afscheid van de universiteit. Bekijk hier de fotoserie.
Albert Sikkema

©Guy Ackermans

Breukink regisseerde zijn afscheidsbijeenkomst in Orion zelf, door zelf alle sprekers uit te nodigen en in te leiden. Hij wilde breken met de traditie dat het feestvarken anderhalf uur lang moet stil zitten en complimenten moet aanhoren van collega’s.

Daarom was er nu een minicollege van Alexandra den Heijer over campusontwikkeling, een toelichting van burgemeester Geert van Rumund over het plan van de gemeente Wageningen om een rondweg over de campus te leggen, een uitleg van Loek Dijkman hoe zijn stichting een arboretum en afgestoten gebouwen van de universiteit een nieuwe bestemming gaf, een praatje over innovatie van ondernemer Martin Ruiter en een Food Valley perspectief van de Edese burgemeester Cees van der Knaap.

Breukink praatte de sprekers aan elkaar. Hij was trots zijn op de realisatie van de Wageningse campus, verbijsterd over het besluit van de Wageningse gemeenteraad over de rondweg over de campus en hij gooide een balletje op over een gemeentelijke herindeling om Ede en Wageningen samen te voegen.

Bekijk hier de fotoserie:

Afscheid Tijs Breukink

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.