Organisatie
Onderwijs

Arnold Bregt nieuwe onderwijsdirecteur

Arnold Bregt, hoogleraar Geo-informatiekunde, is door de raad van bestuur benoemd tot Dean of Education. Hij volgt Tiny van Boekel op en gaat de nieuwe afdeling Education and Student Affairs opzetten.
Albert Sikkema

Bregt is sinds 1998 hoogleraar Geo-informatiekunde en remote sensing binnen het departement Omgevingswetenschappen. Hij studeerde bodemkunde in Wageningen en promoveerde in 1992 aan deze universiteit.

De Dean of Education is de belangrijkste onderwijsadviseur van de universiteit. Bregt volgt per 1 augustus Tiny van Boekel op, de directeur van het Onderwijsinstituut (OWI). Dit onderwijsinstituut wordt samengevoegd met onderdelen van de afdeling Education, Research & Innovation, zodat één afdeling ontstaat voor onderwijsbeleid en –programmering. Die wordt geleid door de Dean Of Education.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.