Student

Studenten demonstreren tegen nieuw onderwijsrooster

Studentenvakbond SAW organiseert morgen tijdens de lunch een demonstratie tegen de invoering van het nieuwe onderwijsrooster. De vakbond ziet het verlengde dagrooster als de verkeerde oplossing voor het groeiende studentenaantal.
Linda van der Nat

Foto: Linda van der Nat

Onder de noemer ‘We are no knowledge factory’ staat SAW voor het bestuursgebouw. Ze eisen dat de raad van bestuur investeert in alternatieve oplossingen voor het groeiende studentenaantal in plaats van het verlengde onderwijsrooster. Ze pleiten voor beter gebruik van de huidige onderwijsruimtes en een nieuw onderwijsgebouw. De studentenvakbond wil daarnaast dat de universiteit stopt met de in hun ogen overactieve studentenwerving en zorgt voor een prettig werk- en studeerklimaat voor werknemers en studenten. Er moet genoeg ruimte blijven voor persoonlijke ontwikkeling en sociale activiteiten vindt SAW.

Op Facebook roept de vakbond iedereen op die het eens is met deze eisen morgen tussen half een en half twee naar Atlas te komen.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.