Organisatie

Ontwerp dé centennial-sweater

Heb je ontwerptalent? Of ben je benieuwd of je dat hebt? Doe dan mee aan de ontwerpwedstrijd voor de nieuwe officiële sweater van WUR. Naast eeuwige roem krijgt de winnaar een gift box en een eigen exemplaar van de sweater.
Vincent Koperdraat

Foto: Shutterstock

Alle medewerkers en studenten van WUR mogen meedoen aan de wedstrijd. Er zijn wel richtlijnen voor het ontwerp. WUR ondersteunt de competitie en zit in de jury, maar het idee is van de Circular Economy Student Hub.

Door te stemmen via een online poll kan iedereen de ingezonden ontwerpen beoordelen. Daarnaast beoordeelt een jury alle inzendingen. Op vrijdag 2 juni 2017 wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt tijdens het Circular Fashion Symposium in Impulse.

Tijdens dat symposium wordt aandacht gevraagd voor duurzaamheid van mode en circulaire economie. De geplande activiteiten staan in het teken van het verbinden van studenten, onderzoekers en bedrijven om de uitdagingen in de huidige mode-industrie aan te gaan en innovatieve oplossingen te creëren voor een duurzame modetoekomst.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.