Organisatie

Fotoserie: 100 jaar… werkplekken

Wageningen University & Research viert in 2018 haar honderdjarig bestaan. Resource duikt in de archieven en tovert bijzondere foto’s tevoorschijn. Komend jaar zijn die te zien op onze website, in thematische series zoals ‘100 jaar… lachen’, ‘100 jaar… ontdekken’ en ‘100 jaar… hoog bezoek’.
Vincent Koperdraat,Edwin van Laar

Foto: Rob Rietvelt

Op deze foto uit de serie ‘100 jaar… werkplekken’ staat een proefveld bodemkunde in Nicaragua. Misschien heb jij hier een mooi verhaal bij of roept een andere foto uit de online serie bijzondere herinneringen op. Laat het ons weten. Loop de redactie op (Atlas, kamer B119) of mail naar vincent.koperdraat@wur.nl.

Bekijk hieronder de complete fotoserie.

Fotoserie: 100 jaar... werkplekken

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.