Organisatie
Nieuws
Onderwijs

Genomineerde Teacher of the Year #3: altijd betrokken, zelfs met Kerst

De derde genomineerde voor de Teacher of the Year Award 2017 is een docent die altijd benaderbaar is. Elke vraag van een student neemt hij serieus. Benieuwd wie het is? Bekijk het filmpje onderaan dit bericht.
Vincent Koperdraat,Linda van der Nat

Foto: Vincent Koperdraat

Deze docent is een nieuwkomer op de shortlist. Hij is universitair hoofddocent bij Animal Sciences, en zeer benaderbaar. Onderwijs vindt hij ontzettend belangrijk, ontdekte de jury. Zo keek hij tijdens de kerstdagen tentamens na, zodat zijn studenten hun cijfer binnen een paar dagen wisten. Hij zorgt ervoor dat studenten zich veilig voelen tijdens zijn college, door hen en hun vragen altijd serieus te nemen.

Al enig idee wie het is?

Teacher of the Year – genomineerde #3

music: www.bensound.com

Andere genomineerden:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.