Student
Onderwijs
Studentenleven

Genomineerden Teacher of the Year bekend

De jury van de Teacher of the Year Award is eruit: de onderwijstoppers van Wageningen zijn bekend. Er zijn dit jaar geen vijf, maar zes genomineerden voor de prijs. Resource onthult komende week de kanshebbers op de website.
Linda van der Nat

Foto: Vincent Koperdraat

De jury kon geen overeenstemming bereiken over de nummer vijf op de lijst, aldus Daniëlle Grashuis van het Universiteits Fonds Wageningen. ‘Daarom is er besloten om dit jaar bij hoge uitzondering zes docenten in het zonnetje te zetten.’ Alle zes docenten krijgen de geldprijs van 2500 euro, vrij te besteden.

Op 6 april wordt de winnaar van de Teacher of the Year Award uitgeroepen.

Lees meer:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.