Organisatie
Gebouwen

Fresco opent nieuw onderkomen Marine Research

Bestuursvoorzitter Louise Fresco opende afgelopen vrijdag het nieuwe onderkomen van Wageningen Marine Research (voorheen Imares) in Den Helder.
Albert Sikkema

<foto: Jaap Lotstra>

Ze gaf een narrowcasting-scherm cadeau, zodat het instituut nog betere verbinding kan leggen met de andere vestigingen van Wageningen University & Research. Fresco zag het nieuwe gebouw in Den Helder als de ‘noordwest-vestiging’ van WUR en vond dat onderzoekers uit meerdere organisatieonderdelen kunnen samenwerken in dit gebouw.

Naast Fresco feliciteerden ook de burgemeester van Den Helder en vertegenwoordigers van de topsectoren Agri&Food en Water het instituut met het nieuwe onderkomen. Dat vervangt de onderkomens van Marine Research op Texel en in Den Helder.

Eerder op de dag hield het instituut zes workshops voor de ruim vijftig externe gasten. Die presentaties gingen onder andere over visquota en plastic soep in de magen van vogels.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.