Student
Nieuws
Video
AID

AID in beeld: dinsdag (video)

Tijdens de AID heeft Resource fotografen en een cameravrouw rondlopen op het terrein. Elke dag kun je van ons een impressie verwachten. Dat doen we aan de hand van zowel een fotoserie als een videoclip.
Vincent Koperdraat

Foto: Sven Menschel

Dinsdag kregen de nieuwe eerstejaars tijdens de AID de kans een kijkje te nemen bij diverse verenigingen en organisaties die verbonden zijn aan Wageningen UR. Ook waren er workshops te volgen. Daarna was het tijd voor de traditionele Biercantus, waarbij het bier (en tussendoor wat water) rijkelijk vloeide.

AID in beeld: dinsdag

Music: I’m shipping up to Boston (Instrumental) Artist: Dropkick Murphys

De fotoserie van dinsdag

AID foto's dinsdag

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.