Organisatie
Nieuws

Döner, pasta en pizza op Campus Plaza

Een dönerzaak en een pastarestaurant nemen hun intrek in een van de winkelruimtes op Campus Plaza. Zij worden de nieuwe buren van broodjeszaak Subway.
Linda van der Nat

Vastgoedontwikkelaar Ten Brinke maakte vandaag bekend dat Karadag Bakeries & Grill en Jimmy’s Pasta & Pizza naar de campus komen. Karadag Bakeries heeft momenteel een vestiging in Nieuwegein en heeft broodjes, dürüms, Turkse pizza en Kapsalon op de menukaart staan. Jimmy’s Pasta & Pizza is van dezelfde eigenaar, volgens projectontwikkelaar Jos van Schriek.

Eerder werd al bekend gemaakt dat broodjeszaak Subway ook een vestiging opent op Campus Plaza. Ten Brinke is nog in overleg met onder meer een studenten-supermarkt, espressobar, kapperszaak en kinderdagverblijf die mogelijk ook ruimte zullen huren in Campus Plaza. De namen die daarbij horen zijn nog niet bekend.

Lees meer:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.