Student
Economie
Nieuws
Politiek

Subsidie voor THUIS Wageningen

De deuren van THUIS Wageningen blijven open tot 1 januari 2018. De organisatie kreeg maandag te horen dat ze subsidie krijgen van de gemeente Wageningen.

Iedereen is helemaal blij, we kunnen nu tot december 2017 doorgaan.

Tutku Yuksel, student internationale ontwikkelingsstudies

Yuksel hoopt door het goede nieuws dat andere partijen mee gaan doen aan het project. Ze heeft ook bij Stichting Doen een aanvraag gedaan voor financiële ondersteuning en ook heeft ze plannen om de universiteit te betrekken bij THUIS. De organisatie is opgezet door Wageningse studenten en inwoners van de stad. Ook maken studentverenigingen en studentpartijen gebruik van de ruimten van THUIS. Voor de lange termijn gaat Yuksel plannen maken om in de toekomst financieel zelfstandig te worden zodat de organisatie geen subsidie meer hoeft aan te vragen.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.