Student
Studentenleven

Eerste studenten krijgen sleutel Campus Plaza

De eerste studenten mogen vandaag de sleutel ophalen van hun studio op Campus Plaza. Het gaat om ongeveer 85 studenten. Naast woonruimtes komen op Campus Plaza ook diverse horecazaken en winkels te zitten.
Vincent Koperdraat

Het zijn volgens Nienke Peeters van studentenhuisvester DUWO vooral eerstejaarstudenten die de eerste sleutels in ontvangst nemen.

Later deze week worden nog eens 20 woonruimtes opgeleverd. 1 juli worden de laatste studio’s in orde gemaakt.

Een groot deel van de in totaal 440 studio’s op Campus Plaza worden ongemeubileerd aangeboden. Ongeveer 60 daarvan zijn wel volledig ingericht. Die zijn bedoeld voor buitenlandse studenten en gasten van Wageningen UR.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.