Organisatie

Lunch Leeuwenborch is beste keuze

Lunchen op de campus kun je het beste doen in de Leeuwenborch. Uit een test van Resource komt de lokale cateraar Good Food Catering, als beste keuze uit de bus.
Roelof Kleis

De Wageningse cateraar is over een brede linie van producten het goedkoopste. De cateraar haalt in de smaaktest een score van 7,6. De cateraars in Orion (OSP, 8) en het Restaurant van de Toekomst (Sodexo, 7,9) scoren hoger, maar zijn duurder. Uit de smaaktest komt Forum (Cormet) met een 6,3 duidelijk als slechtste uit de bus.

tabel.jpg

De prijsverschillen tussen de cateraars zijn hier en daar aanzienlijk. Met name brood, soep, salade, kroket en frikandel en verse jus d’orange zijn goedkoop in de Leeuwenborch. Een salade schep je er voor 1,65 euro op, in Orion betaal je er met 3,03 euro bijna het dubbele voor. Verse jus d’orange kost er maar 1,55 euro. In Forum leg je er 2,50 voor neer. Het Restaurant van de Toekomst is over de hele linie het duurste.

De Kantinetest staat in het jongste nummer van Resource. De contracten met de cateraars op de campus lopen dit jaar af. De audits voor eventuele verlenging zijn nu aan de gang. Studenten zijn over het geheel genomen overigens meer dan tevreden over de catering, blijkt uit de Nationale Studenten Enquete. In het jongste onderzoek (over 2015) scoort Wageningen Universiteit op een schaal van 1 tot 5 een 3,9. Dat is het op twee na hoogste cijfer van alle universiteiten.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.