Organisatie
Medewerkers

FrieslandCampina doet mee aan Burenweek

Tijdens de Burenweek presenteren onderdelen van Wageningen UR en de bedrijven op de campus zich aan elkaar. FrieslandCampina doet dit jaar ook mee. Het NIOO en Stoas hadden zich vorig jaar al aangesloten.
Koen Guiking

De Burenweek is van 18 tot en met 21 april. Aanmelden kan nu al. Met name de Agrotechnology & Food Sciences Group (AFSG) en het Facilitair Bedrijf (FB) zetten veel van hun werk in de etalage. Zo kunnen collega’s van andere afdelingen bij AFSG komen kijken hoe vegetarische biefstuk wordt gemaakt, opstellingen voor biochemisch en toxicologisch onderzoek aanschouwen of een bezoekje brengen aan het AlgaePARC. Het FB organiseert onder meer rondleidingen door het bibliotheekarchief en ‘duurzaamheidsroute’ over de campus. De raad van bestuur doet ook mee aan de Burenweek. Op de dinsdag kunnen medewerkers aanschuiven voor gesprekken met Louise Fresco en Arthur Mol.

Het hele programma is te vinden op wageningenur.nl/burenweek.

Eerdere edities van de Burenweek:

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.