Student
Nieuws

In beeld: Droeffeest

Studentencomplex Droevendaal was afgelopen zaterdag het toneel van een klein festival. Honderden mensen genoten van muziek, workshops en allerlei soorten eten.
Rob Ramaker

Stand-up comedy, cocktails, voetmassages, karaoke, muziek en natuurlijk veel bier en wiet. Dat waren de voornaamste ingrediënten van het festival Droeffeest dat zaterdag werd gehouden op Droevendaal. Van tevoren was dit jaar niet al te veel ruchtbaarheid gegeven aan het feest. Een les van de vorige editie toen het erg druk was en niet iedereen kwam om relaxt te feesten. Bezoekers die wel op de hooge waren, konden genieten van bandjes en later op de avond vooral elektronische muziek. Elke – veelal afgeladen – bungalow had een dj die andere muziek speelde. Resource-fotograaf Sven Menschel was er de hele dag bij en bracht de unieke sfeer van Droeffeest in beeld.

IMG_1373.jpgSven Menschel-1373-2.jpgSven Menschel-1376-2.jpgSven Menschel-1421-2.jpgSven Menschel-1584-2.jpg

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.