Student

Update: 250 Wageningse studenten naar Bill Gates

Wageningse studenten die Bill Gates een vraag willen stellen in de College Tour, kunnen zich nog opgeven. Omdat Wageningen Gates heeft uitgenodigd, mag de universiteit 250 kaarten verdelen onder haar studenten.
Nicolette Meerstadt

Het tv programma College Tour maakte vanochtend bekend dat Bill Gates te gast is in de uitzending van 14 november. Studenten gaven zich massaal op en binnen enkele uren was het evenement volgeboekt. Maar Wageningen Universiteit heeft 250 plekken te vergeven. Wil mee wil moet zich snel opgeven.

Studenten die werken aan projecten van de Bill & Melinda Gates Foundation krijgen voorrang. De universiteit regelt vervoer naar de opname, die op 13 november in Den Haag plaatsvindt.

Leave a Reply


Je moet inloggen om een comment te plaatsen.